Pop Woody

Kolekcija nastala spojem metalne strukture i punog drveta jasena, prirodni materijali oplemenjuju radni prostor i dodaju osećaj topline. Pop woody je idealno rešenje za opremanje savremenih radnih prostora. Prostori koji kombinuju individualne i grupne aktivnosti mogu se lako organizovati uz upotrebu različitih modela iz ove kolekcije, za zajedničke prostore posebno su korisni viši stolovi većih dimenzija sa komodom za odlaganje. Uz radne stolove mogu se kombinovati i paravani za veću privatnost i koncentraciju tokom rada.

Dizajn  /  Frezza R&D
Pop Woody
Pop Woody
Pop Woody
Pop Woody
Materijali

Drvena baza - jasen, metalni delovi strukture, ploča od melamina sa različitim strukturama

Boje

Dostupne su crne ili bele završnice za metalne delove i različite boje i teksture završnica za ploče, boja drvene baze je uvek prirodna boja samog drveta, paravani mogu biti u različitim bojama i kategorijama štofa.

Dimenzije

Dimenzije stola variraju u odnosu na odabrani model, dužina stola je okvirno 80-360cm

Š: 60-180cm u zavisnosti od toga da li je u pitanju pojedinačni sto ili konferencijski

V: 74-105cm u zavisnosti od modela

Frezza R&D

Frezza R&D

Frezza je italijanska kompanija osnovana 1954. godine, a tokom vremena specijalizovana je za proizvodnju i dizajn sistema za kancelarijske prostore. Zahvaljujući stalnom istraživanju, ulaganju u dizajn i najnovije tehnologije i materijale, ova kompanija je u mogućnosti da stvara originalne komade nameštaja dostupne širom sveta. Tokom 1992. Postaje deo Doimo porodice i nastavlja svoj rast i razvoj, a danas se smatra jednim od najvećih italijanksih preduzeća u svojoj oblasti. Nameštaj koji dizajniraju i proizvode ima za cilj da poboljša radno okruženje i iskustvo korisnika.