Okamura

Sylphy

| Akcija

Okamura razume potrebe svojih klijenata i različitosti ljudskog tela, iz tog razloga ova kompanija radi na novim jedinstvenim i lako prilagodljivim modelima zakrivljenih linija koje prate telo i pružaju veći komfor. Sylphy stolica je savremena ergonomska stolica koja spaja najmoderniju tehnologiju sa kvalitetnim materijalima i minimalističkim čistim dizajnom. Svi proizvodi ove poznate japanske kompanije imaju garanciju na 10 godina. Stolica nosi i Indoor Advantage™ Gold environment sertifikat čime pokazuje svoj ekološki aspekt.

739€ 
Dizajn  /  Okamura design
Sylphy
Sylphy
Sylphy
Materijali

Elastični mrežasti naslon, štof za sedalni deo, plastični rukonasloni, metalna baza, petokraka baza sa točkićima, metalni delovi konstrukcije

Boje

Stolica je dostupna u više boja štofova i završnica.

Dimenzije

Viši naslon:

Š: 64.8cm
D: 57.4-62.4cm
V: 96-109cm

Okamura design

Okamura design

Poznati japanski brend koji se bavi proizvodnjom kancelarijskog nameštaja ujedno se bavi i njihovim dizajnom. Na osnovu svakog individualnog projekta i zadatka tim dizajnera kreće od skica i prototipa do razvoja novih materijala i struktura koji će omogućiti najveći komfor korisnika. Posebna pažnja je posvećena detaljima i upotrebi najkvalitetnijih materijala koji će biti dugovečni i otporni.