Herman Miller

Sayl

| Akcija

Lepota, elegantnost i ergonomija

Izuzetan dizajn, ergonomska podrška i dostupna cena - tri su osnovne karakteristike koje izdvajaju Sayl radnu stolicu od ostalih modela.
Inspirisana Golden Gate mostom u San Francisku, Sayl stolica je dizajnirana tako da uz najmanji utrošak materijala pruži najveći nivo udobnosti. 3D inteligentni naslon bez okvira vam omogućava da se protegnete i pomerate, stvarajući zdravu ravnotežu između podrške koju stolica pruža i slobode pokreta. Opcionalna lumbalna podrška je dostupna i omogućava podešavanje u rasponu od 10cm.

Dizajn  /  Yves Béhar
Sayl
Sayl
Sayl
Sayl
Sayl
Sayl
Materials

Color

Sedište/Naslon/Konstrukcija:
Obiman asortiman materijala različitih cenovnih kategorija i završnica

https://www.hermanmiller.com/design-resources/materials/search-materials.html#pid=7/353,cp=1,rpp=60
Dimensions

Š: 62cm

D: 66cm

V: 103,5cm max

Sayl
Yves Béhar

Yves Béhar

Yves Béhar je dizajnerski preduzetnik koji veruje dа su dizajn proizvoda, digitalni dizajn i dizajn brendova osnova svakog modernog poslovanja. 1999. godine osniva kompaniju Fuseproject sa sedištem u San Francisku, čija je osnovna delatnost upravo dizajn i brendiranje. On je, takođe, suosnivač start-up kompanije August, koja se bavi novo-generacijskim sistema za pristup životnim prostorijama. Saradnja sa poznatim partnerima kao što su Herman Miller, GE, Puma, PayPal, SodaStream, Samsung, Issey Miyake, Prada i mnogi drugi, omogućili su mu međunarodno priznanje. Béhar-ovi radovi su uključeni u stalne zbirke muzeja širom sveta, a on je čest predstavnik savremenog dizajna, održivosti i biznis tema na različitim svetskim manifestacijama.