Herman Miller

Mirra 2

| Akcija

Direktan komfor i personalizovana ergonomija

Mirra 2 radna stolica dizajnirana da prati svaki tvoj pokret, predstavlja jedinstvenu sinergiju industrijskog dizajna i ljudskog tela. U trenutku kada sednete, sedište i naslon stolice vam se momentalno prilagođavaju. Mehanizmi kao što su Tilt Limiter, Forward Tilt i Syncro mehanizam omogućavaju personalizaciju stolice, kao i FlexFront podesiva dubina sedišta i potpuno podesivi 4D rukonasloni. PostureFit® Sakralna podrška, integrisana u Butterfly Back™, omogućava viši nivo individualnog konturisanja i podrške mikro-pokretima, a takođe je obezbeđena i podesiva lumbarna podrška.
Sa dinamičkim površinama koje reaguju na vaše najmanje pomake i jednostavnim, intuitivnim podešavanjima za fino korektivno usklađivanje, Mirra 2 balansira trenutnu udobnost i personalizovanu ergonomiju u jednom sofisticiranom dizajnu.

Dizajn  /  Studio 7.5
Mirra 2
Mirra 2
Mirra 2
Mirra 2
Mirra 2
Mirra 2
Mirra 2
Materials

Color

Butterfly naslon:
Alpine/ french press/ slate siva/ crna/ lime zelena/ urban narandžasta/ tamno tirkizna/ twilight

TriFlex naslon:
Studio bela/ kapućino/ slate siva/ grafitna/ lime zelena/ urban narandžasta/ tamno tirkizna/ twilight

Sedište;
Studio bela/ kapućino/ slate siva/ grafitna/ lime zelena/ urban narandžasta/ tamno tirkizna/ twilight

Konstrukcija:
Studio bela/ grafitna

Baza i Tilt mehanizam:
Semi polirano/ srebrna legura/ fog

Rukonasloni:
Fog/ crna

Dimensions

D: 64cm

Š: 74cm

V: 107cm max

Mirra 2
Studio 7.5

Studio 7.5

Burkhard Schmitz i Carola Zwick, ujedinjeni idejom o slobodnom dizajnu, 1992. godine osnivaju dizajnerski studio sa sedištem u Berlinu. Ime grupe - Studio 7. 5 - proizašlo je iz rane ideje o iznajmljivanju 7.5 tonskog kamiona sa ciljem postavljanja pokretne prodavnice koja bi se kretala od jednog mesta do drugog. Roland Zwick i Claudia Plikat im se pridružuju u zajedničkom cilju ostvarivanja dizajna koji prevazilazi granice zone komfora već ustaljenog pojma dobrog ukusa. Interna filozofija ovog tima zasniva se na antropološkim saznanjima i pitanjima na koje njihov dizajn pokušava da pruži odgovore. Mirra 2, Setu i Cosm radna stolica su samo neki od proizvoda koji su ovaj studio proslavili na svetskoj sceni industrijskog dizajna.