Sedus

Temptation komode

Zahtevi za današnje kancelarijske radne stanice su toliko različiti koliko su i kontradiktorni: komunikacija mora biti podržana i koncentrisana. Efikasna upotreba prostora i racionalni radni procesi su ekonomski imperativ, ali su za produktivnost važni i emocionalni kvaliteti i atmosfera blagostanja. Kao odgovor na to, Sedus je razvio novu liniju proizvoda na otvorenom prostoru koja kombinuje sve prednosti.

Dizajn  /  Nartist
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Temptation komode
Materijali

Širok izbor dimenzija, boja i materijala.

Boje

Akcijska cena za:
Komode tamno sive , dve sa
kasetama , otvorenom, policom I jastukom za sedenje , jedna sa
kliznim vratima I elektrikacijoifm.

Dimenzije

Akcijska cena za:
Dimenzije komode sa fijokama
95x45xH.55cm
Dimenzija komode sa kliznim vratima
155x45xH.55cm

Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.