Passe Partout

PASSEPARTOUT arhiviranje predstavlja rešenje za svaku kancelariju, sa širokim izborom dimenzija i konfiguracija. Frezzina kolekcija PASSPARTOUT dostupna je u 5 visina (od 2 do 5 pregrada), 2 dužine (90 i 100 cm) i 2 dubine (34 i 44 cm). Kolekcija PASSPARTOUT ima standardnu bravu i šarke od 110 stepeni. Dostupni su opcioni dodaci, poput matičnih ključeva, šarke od 165 stepeni, meko zatvaranje i unutrašnji dodaci za ormare kao što su okviri za vađenje, šine i donji elementi za izvlačenje okvira za podlaganje.

Dizajn  /  Nartist
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Passe Partout
Materials

Konstrukcija ormara može biti od melamina ili drveta, dok su pokretne police mogu biti od melamina, drveta ili metala. Vrata za vrata PASSPARTOUT dostupna su u nizu završnih obrada: melamin, polirani ili neprozirni lakirani, drvo i polirano rubno staklo; mogu se i uokviriti.

Color

Akcijska cena za:
Srednji orman sa 4 vrata , korpus I 2 vrata furnirani , 2 vrata stakleni .

Dimensions

Akcijska cena za:
200x 46 xH 120 cm

Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.