Cappellini

Gong

Servisni sto od dve metalne okrugle ploče povezane tankim stubom. Proizvod minimalnog dizajna, pogodan za bilo kakve postavke.

480 
- 1524
Dizajn  /  Giulio Cappellini
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Gong
Materials

Servisni sto od dve metalne okrugle ploče mat lakirane povezane tankim stubom. Na donjoj ploči u dodiru sa podom je postavljen filc.

Color

Radi se u standardnoj verziji u beloj, crvenoj i antracit boji.
U lux opciji se radi u plavoj ili bakarnog galvaniziranoj završnoj obradi.

Dimensions

D: ∅ 50cm

V: 42cm

Gong
Giulio Cappellini

Giulio Cappellini

Obučen kao arhitekta u Milanu, Giulio Cappellini je amblematična figura u međunarodnoj panorami dizajna.

Animiran neumornim duhom i radoznalošću nekoga ko želi da se neprestano obnavlja, Cappellini se posvetio dizajnu nudeći ličnu reviziju savremenog dizajna, kako za brend koji nosi njegovo ime, tako i kao umetnički direktor za druge važne brendove .

Kroz svoj najambiciozniji projekat, svoju kompaniju, Cappellini je postao trendseter, tako da je postao univerzalno prepoznat kao skaut mladih talenata.
Brojna imena lansirana su saradnjom sa njegovim brendom: Jasper Morrison, Marc Nevson, Marcel Vanders, braća Bouroullec , Nendo...

Njegova predavanja u međunarodnim dizajnerskim školama takođe su veoma popularna, u institucijama kao što je Istituto Marangoni, gde je i umetnički direktor, i drugim ustanovama širom sveta, u koje je pozvan kao gostujući profesor.