Narbutas

JAZZ

JAZZ konferencijski stolovi su idealni za različite tipove sastanaka obzirom na varijante stola koje se odnose na modele sa podesivom ili fiksnom visinom. Dizajn JAZZ stola sa opcijom podešavanja visine je jedinstven po tome što je osnova stola urađena od betona. Stolovi sa nogama koje su postavljene centralno, a ne sa strane stvaraju prostor dobrodošlice i inspiriše ljude da se socijalizuju i međusobno komuniciraju. Ovaj tip stola iz kancelarijske dizajn linije JAZZ idealan je za poslovne sastanke, brainstorming sesije ili za jednostavno uživanje u pauzama za kafu. Podesiva visina stola omogućava korisniku još veće mogućnosti i olakšava različite scenarije za poslovne potrebe.

Dizajn  /  Christina Strand & Niels Hvass
JAZZ
JAZZ
JAZZ
JAZZ
JAZZ
JAZZ
Materials

Ploča stola:
Oplemenjena iverica sa visokootpornim melaminskim završnim slojem

Konstrukcija:
Metalni profili sa plastifikacionim završnim slojem

Noge stola:
Vareni metal sa plastificiranim zaštitnim slojem/ prirodna betonska baza

Color

Ploča stola:
Bela

Konstrukcija i noge stola:
Bela, crna i betonska siva

Dimensions

D: 1200 - 3200mm

Š: 1200mm

V: Fiksna/Podesiva

JAZZ
Christina Strand & Niels Hvass

Christina Strand & Niels Hvass

Niels Hvass i Christina Strand predstavljaju svetske vrhunske dizajnere se uzbudljivim portfoliom koji se može pohvaliti mnoštvom komercijalnih uspeha i eksperimentalnih projekata.
''Naš rad se zasniva na inovativnim procesima, temeljnom razumevanju tržišta i bliskoj saradnji sa našim klijentima po pitanju strategije i razvoja.''