Okamura

CP

| Akcija

Okamurin CP kancelarijski model je savremena ergonomska stolica napravljena u saradnji sa svetski poznatom dizajnerskom firmom iz Italije. CP spaja najmoderniju tehnologiju sa jednostavnim praktičnim dizajnom, svojim finalnim izgledom unosi dinamiku u svaki kancelarijski prostor. Svi proizvodi ove poznate japanske kompanije imaju garanciju na 10 godina. Stolica nosi i Greenguard environment sertifikat čime pokazuje i rad Okamure na razvoju ekološki svesnog dizajna. Trenutno ovaj model je na posebnoj akciji.

455€ 
- 682€
Dizajn  /  Giugiaro design
CP
CP
CP
Materijali

Elastični mrežasti naslon, štof za sedalni deo, plastični rukonasloni i baza, petokraka baza sa točkićima, metalni delovi konstrukcije

Boje

Stolica je dostupna u više boja štofova i završnica

Dimenzije

Niži naslon:
Š: 63cm
D: 56-61cm
V: 92-105cm

Viši naslon:
Š: 63cm
D: 56-61cm
V: 99-112cm

Giugiaro design

Giugiaro design

Giorgetto Giugiaro je osnovao Giugiaro design 1981. godine. Nadovezujući se na dugotrajno iskustvo u Italdesign-u njegova kompanija je postepeno rasla tokom godina, a zahvaljujući timu dizajnera i profesionalaca fokusirala se ka novim trendovima i ispunila očekivanja internacionalnog tržišta funkcionalnog dizajna. Sedište kompanije nalazi se u Italiji, ali imaju svoje ogranke i u Španiji, Nemačkoj, Engleskoj, Holandiji, Turskoj, Rusiji, Kini, Japanu i Koreji. Iako su najpozantiji u svetu automobilizma za svoj dizajn CP stolice u saradnji sa Japanskom firmom Okamura dobili su brojna priznanja i nagrade i u svetu nameštaja.