Diemme

Sunny New - PRODATO

Elegantna konferencijska stolica klasičnog dizajna i odlične ergonomije, prilagodljiva različitim ambijentima i radnim okruženjima.

Dizajn  /  Nartist
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Sunny New - PRODATO
Materials

Konferencijska stolica, crno obojeni ili hromirani okvir za 4 noge, sedište sa poliuretanskim i tapeciranim naslonom, naslon za glavu od bielog ili crnog polipropilena, tapaciran, s crnim mekim poliuretanskim rukonaslonima, pisaćim stolom i vezama.
Verzija na benzinskom dizanju i 5 zvezdica na točkićima.

Color

Akcijska cena za:
Noge i rukonasloni u crnoj boji, sedište i naslon tapacirani u plavom štofu.
1 komad.

Dimensions

D: 51cm

Š: 55cm

V: 78(46)cm

Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.