SPIKE

Kolekcija sa jedinstvenim dizajnom napravljena od visoko kvalitetnih materijala. Ovaj sto vizuelno ostavlja utisak lakoće i napravljen je od izuzetno otpornih materijala, forma je dobijena kroz upoterbu čelika koji formira glavni element celog sistema. Dizajn posvećen ljudima koji provode duge periode vremena u kancelariji, integriše sistem sedećeg i stajaćeg položaja. Luksuzne završnice materijala savršeno se uklapaju uz strukturu ploče.

Dizajn  /  Giorgio Topan
SPIKE
SPIKE
SPIKE
SPIKE
Materials

Ram:Ćelik koji može biti hromiran ili lakiran u crnoj ili beloj boji, ploča može imati završnicu različitih drvenih furnira ili može biti izrađena od stakla

Color

Dostupne su različite boje i kombinacije metala, drveta i stakla

Dimensions

Dimenzije stola variraju u odnosu na odabrani model, dužina stola je okvirno 180-320cm

Š: 90-190cm u zavisnosti od toga da li je u pitanju pojedinačni sto ili konferencijski

V: 75cm

SPIKE
Giorgio Topan

Giorgio Topan

Giorgio Topan rođen je u Padovi 1958. godine. Diplomirao je arhitekturu na IUAV univerzitetu u Veneciji 1982. i nakon toga radio za firmu Zanussi/Electrolux. Nakon toga 1991. Osnovao je "Studio Associato" sa Gianantonio Perin-om, saradnja ih je odvela u smeru kancelarijskog nameštaja za koji su dobili I brojna priznanja i nagrade. Tokom 2015. Topan nastavlja svoj rad kroz "Studio A Topan&Partners", specijalizujući se za dizajn nameštaja za kancelariju i dom, grafički dizajn i rasvetu.