ONO

ONO stolovi imaju savršen balans odabranih materijala i forme. Elegantne površine kombinuju se sa velikom preciznošću izrade. Dizajn koji se ističe u kancelarijskom okruženju zahvaljujući čistim linijama i oblicima, kao i prefinjenom kombinacijom materijala i stabilnosti. Ovaj sto dostupan je sa aluminijumskim i drvenim nogama, različiti moduli dimenzija mogu se i kombinovati radi kompletiranja kancelarijskog prostora.

Dizajn  /  Perin&Topan
ONO
ONO
ONO
ONO
ONO
Materijali

Drveni i aluminijumski profili sa savremenim detaljima Ram: Aluminijum, sa ili bez obloge drvenog furnira, ploča stola dostupna je u više različitih obloga furnira, ploča može imati insert od kože

Boje

Dostupne su različite boje i kombinacije metala i drveta

Dimenzije

Dimenzije stola variraju u odnosu na odabrani model, dužina stola je okvirno 180-360cm

Š: 70-200cm u zavisnosti od toga da li je u pitanju pojedinačni sto ili konferencijski

V: 75cm

ONO
Perin&Topan

Perin&Topan

Gianantonio Perin rođen je 1957. godine, a Giorgio Topan 1958. u Italiji. Zajedno su diplomirali u Veneciji i dalje se zajedno upisali u Red arhitekata u Trevisu. Zajedno su osnovali “Studio Associato” 1991. godine, uglavnom su se bavili industrijskim dizajnom, a kasnije su se specijalizovali za kancelarijske i javne prostore. U svom procesu dizajna obraćaju posebnu pažnju na spajanje masovne proizvodnje sa estetskim i funkcionalnim aspektima.