CX

CX kolekciju dizajnirao je arhitekta Robert Danesi, svaki komad nameštaja iz kolekcije je rezultat preciznog i temeljnog stilskog istraživanja. Sto je dizajniran da se savršeno uklopi u svaki poslovni prostor. Ortogonalne i paralelne kompozicije menjaju standardno kancelarijsko okruženje i zadovoljavaju standarde savremenih enterijera.

Dizajn  /  Roberto Danesi
CX
CX
CX
CX
CX
Materijali

Drveni i aluminijumski profili sa savremenim detaljima Ram: Aluminijum, sa ili bez obloge drvenog furnira, ploča stola dostupna je u više različitih obloga furnira, ploča može imati insert od kože na sredini

Boje

Dostupne su različite boje i kombinacije metala i drveta

Dimenzije

Dimenzije stola variraju u odnosu na odabrani model, dužina stola je okvirno 180-323cm

Š: 90-210cm u zavisnosti od toga da li je u pitanju pojedinačni sto ili konferencijski

V: 75cm

CX
Roberto Danesi

Roberto Danesi

Roberto Danesi rođen je 1949. godine u Bolzanu, Italija. Diplomirao je na IUAV Univerzitetu u Veneciji na studijama arhitekture i umetnosti. Njegov istraživački rad baziran je na konceptu industrijskog dizajna sa fokusom na kancelarijske enterijere. Eklektičnim pristupom dizajnu, R. Danesi demonstrira svoj talenat i u oblastima kućnog nameštaja, nameštaja namenjenog javnoj upotrebi, grafičkog i tekstilnog dizajna, dizajna pakovanja, arhitektonskih projekata. 1980. godine uspostavlja svoj privatni studio koji mu je omogućio saradnju sa poznatim svetskim kompanijama kao što su Frezza, doimOffice, Time Steel, Shetug, Nevers and Bos 1964.