ALPLUS

Kolekcija se ističe lakoćom strukture koja je omogućena izradom od posebnog livenog aluminijuma, ova materijalizacija je omogućila i savršenu izradu svih detalja. Meke linije forme proizilaze iz spoja najnovije tehnologije i kvalitetnih materijala. Minimalistički dizajnerski pristup i stabilnost strukture čine sto idealnim za kancelarijsko okruženje.

Dizajn  /  Marco Zito
ALPLUS
ALPLUS
ALPLUS
ALPLUS
ALPLUS
Materijali

Aluminijumska baza sa pločom od melamina, stakla ili fenix materijala, inserti na gornjoj ploči mogu biti od melaminskih ploča, lakiranog mdf-a ili eko kože

Boje

Dostupne su različite boje i teksture završnica za ploče u zavisnosti od odabranog materiala, baza od aluminijuma može biti crna, bela ili siva.

Dimenzije

Dimenzije stola variraju u odnosu na odabrani model: dužina stola je okvirno 160-360cm

Š: 60-180cm u zavisnosti od toga da li je u pitanju pojedinačni sto ili konferencijski

V: 75cm

ALPLUS
Marco Zito

Marco Zito

Italijanski arhitekta Marco Zito diplomirao je 1994. na IUAV Univerzitetu u Italiji pod mentorstvom Vittorio Gregotti-ja, a kasnije je i sam postao predavač na istom univerzitetu u oblasti industrijskog dizajna. Njegov studio je baziran u Veneciji i specijalizovan je za oblasti dizajna proizvoda, enterijera i arhitekture. Zito je dobitnik brojnih internacionalnih nagrada za dizajn i inovacije i jedan je od stručnih članova ADI – italijanske asocijacije za industrijski dizajn.