MDF Italia

Flow

Flow stolica dizajnirana je 2009. godine, postigla je veliki uspeh zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i velikom broju varijacija u dizajnu. Stalna evolucija ovog modela dovela je do čitave porodice Flow koja se može prilagoditi svačijim potrebama i stilu. Zakrivljeno sedište i elegantan profil osiguravaju maksimalan ergonomski komfor. Veliki odabir baza, završnica I boja čini je idealnom za prostore dnevne, spavaće ili radne sobe odnosno kancelarije. Mdf izdvaja ovaj model kao deo svoje Home office kolekcije za ovu godinu.

271 
- 1306
Dizajn  /  Jean Marie Massaud
Flow
Flow
Flow
Flow
Flow
Materials

Polikarbonska školjka, različiti tipovi baze (statični ili na točkićima, drveni, plastični ili metalni), stolice mogu biti i tapacirane

Color

Dostupna u velikom broju novih boja i kombinacija

Dimensions

Dimenzije zavise od odabranog modela:

Š: 53-67cm

D: 54.5-67cm

V: 80.5cm

Flow
Jean Marie Massaud

Jean Marie Massaud

Rođen 1966.godine u Tuluzu, Francuska. Diplomirao je na ENSCI 1990. godine (Nacionalni institut za industrijski dizajn) u Parizu. Radio je u Aziji i Francuskoj, gde je osnovao dizajnerski studio. Svojim kreacijama nastoji oblikovati čoveka i okolinu. Oprobao se u najrazličitijim sektorima, od B&B Italia, Akor Hansgrohe, Lancome do Renaulta.