Molteni&C

Reversi XL

| Akcija

Reversi XL, dizajn Studija Hannes Vettstein, je nova verzija Reversi sofe sa dubljim sedišta (112 cm). Klasik iz Molteni & C fabrike pruža udobnost, sadrži volumen i ravnotežu. Naslon sedišta nudi opcije za podešavanje dubine sedišta: formalnost, sa većim osloncem za ramena, savršen za ugodan razgovor; udobnost, idealna pozicija za čitanje; opuštanje, sa dubljim sedištem za maksimalnu udobnost.

Dizajn  /  Studio Hannes Wettstein
Reversi XL
Reversi XL
Reversi XL
Reversi XL
Reversi XL
Materials

Konstrukcija: Od čvrstog drveta jele. Bočne stranice i ledja od višeslojne presovane iverice. Punjenje: Poliuretanska pena velike gustine. Poslednji sloj kalupom oblikovana poliuretanska pena sa gornjim slojem od sterilizovanog perja ( postupak kojim se sprečava da se perje pretvori u grudvice ). Stope od aluminijuma u više obrada, sa neklizajućim plastičnim vrhovima.

Color

Široka paleta boja i dezena.

Dimensions

Modularna kombinatorika omogućava sklapanje različitih dimenzija I oblika: dvosed, trosed, četvorosed, ugaona garniture, puf, lenjivac, u više dimenzija.

Studio Hannes Wettstein

Studio Hannes Wettstein

Hannes Vettstein (1958–2008) bio je renomirani dizajner, koji je, između ostalog, za Molteni dizajnirao posebno uspješne proizvode. Nakon njegove smrti, njegov poslovni partner arhitekta i dizajner Stephan Hurlemann vodio je kompaniju zajedno sa kolektivom dizajnera u novu eru pod bendom Studio Hannes Vettstein. Nakon što je Hurlemann iz uloge direktora imenovan za kreativnog šefa agencije, 2016. godine preimenovan je u Hurlemann.
"Sve je arhitektura. Struktura je najvažnija za dizajn. Prelepa forma je - srećan kraj" Stephan Hurlemann.