Trussardi

Relief

Novi sistem sedenja koji uključuje kauč i fotelju sa svojim bitnim geometrijskim linijama je savršena sinteza mode i dizajna. Silueta koja ukrašava i odvaja naslone sedišta ima dekorativni prošiveni motiv koji dolazi iz najnovije linije modnog brenda. Kod troseda, dolazi u nijansama sive nabuk kože.

7.260€ 
- 14.664€
Dizajn  /  Carlo Colombo
Relief
Relief
Relief
Materijali

Konstrukcija: Drveni ram sa punjenjem od poliuretanske pene.
Sedalni I leđni nasloni: Poliuretanska pena velike gustine. Poslednji sloj kalupom oblikovana poliuretanska pena sa gornjim slojem od sterilizovanog perja.
Nogari: Puno drvo.

Boje

Široka paleta štofova i kože.

Dimenzije

Dimenzija sofe sa naslovne fotografije:
252 x 106 x H 75(44)
Dostupno i u dimenziji:
290 x 106 x H 75(44)

Carlo Colombo

Carlo Colombo

Carlo Colombo rođen je 1967. godine u Carimati. Godine 1993. diplomirao je arhitekturu na Politehnici u Milanu, ali do 1991. godine već je stupio u kontakt sa Giuliom Cappellinijem, za kog je 1992. godine dizajnirao svoje prvo delo: Kioto krevet, predstavljen na Salone del Mobile u Milanu iste godine. Od tog trenutka Colombo-u rarađuje sa vodećim firmama u sektoru dizajna nameštaja. 2004. godine Colombo je proglašen dizajnerom godine u Tokiju. Između 2005. i 2011. četiri puta je primio nagradu za međunarodni dizajn od Elle Decor i osvojio je nagrade za svoje projekte od Gioia Casa i MD Magazina. Godine 2009. bio je jedan od dobitnika Nagrade za dobar dizajn koji je dodeljen od strane Evropskog centra za dizajn arhitekture i urbanističkih studija. Pored dizajna proizvoda i nameštaja, Colombo preduzima poslovnu i marketinšku promociju za kompanije, radi na grafičkom dizajnu, organizuje izložbe, radi kao konsultant i umetnički direktor (od 2006. i za Arflek i od 2008. za Stratek). Preduzetnici su bili među prvim klijentima , ali su uskoro postali i saloni, prodajna mesta i fabrike, kao što je Poliform Lab. Colombov rad kao dizajnera, u početku fokusiran na dizajn proizvoda i enterijera, progresivno se proširio na građevinski sektor u Italiji i inostranstvu. Godine 2009. osvojio je međunarodno takmičenje za dizajn dva multifunkcionalna tornja u Abu Dabiju, a njegov obnovljeni interes za arhitekturu našao je prostor u nastavi u Kini, gdje je predavao o dizajnu od 2011. na De Tao Masters akademiji u Pekingu.