MUUTO

Outline sofa

Outline Sofa dodaje nove perspektive klasičnim skandinavskim dizajnerskim sofama šezdesetih godina, spajajući ideale jednostavnosti i funkcije u jedno. Dizajn koji je dobio ime po snažnom obrisu sofe, Outline serija je spolja čista i elegantna sa dubokim sedištem i mekim jastučićima iznutra. Serija ima izraz koji je istovremeno elegantan, ali vanvremenski, uzdignut linijama koje se pozivaju na arhitektonske oblike uz zakrivljene naslone za ruke, dajući dizajnu poseban izgled u različitim veličinama i varijantama.

1796 
- 7859
Dizajn  /  Anderssen & Voll
Outline sofa
Outline sofa
Outline sofa
Outline sofa
Materials

Konstrukcija od aluminijuma premazanog prahom. Sofa je dostupna u različitom materijalu i izboru štofova, kože i eko kože.

Color

Promenljive u skladu sa ponudom koju možete naći na linku https://www.muuto.com/product/Outline-Sofa-3-Seater-p9413/27028-163/

Dimensions

Dvosed je dužine 170 cm i dubine 84 cm, trosed je 220 cm dužine i 84 cm dubine.

Anderssen & Voll

Anderssen & Voll

Anderssen & Voll je norveški dizajnerski duo, koji su osnovali Torbjørn Anderssen i Espen Voll brend sa sedištem u Oslu. Dvojac je proglašen norveškim i skandinavskim dizajnerom godine i dobio je međunarodne nagrade i priznanja za svoj rad sa nameštajem, osvetljenjem i kućnim priborom.