MUUTO

Outline sofa

Outline Sofa dodaje nove perspektive klasičnim skandinavskim dizajnerskim sofama šezdesetih godina, spajajući ideale jednostavnosti i funkcije u jedno. Dizajn koji je dobio ime po snažnom obrisu sofe, Outline serija je spolja čista i elegantna sa dubokim sedištem i mekim jastučićima iznutra. Serija ima izraz koji je istovremeno elegantan, ali vanvremenski, uzdignut linijama koje se pozivaju na arhitektonske oblike uz zakrivljene naslone za ruke, dajući dizajnu poseban izgled u različitim veličinama i varijantama.

3.995€ 
- 7.619€
Dizajn  /  Anderssen & Voll
Outline sofa
Outline sofa
Outline sofa
Outline sofa
Materijali

Konstrukcija od aluminijuma premazanog prahom. Sofa je dostupna u različitom materijalu i izboru štofova, kože i eko kože.

Boje

Promenljive u skladu sa ponudom koju možete naći na linku https://www.muuto.com/product/Outline-Sofa-3-Seater-p9413/27028-163/

Dimenzije

Trosed sa fotogradije je 220 cm dužine i 84 cm dubine. Dostupno u različitim veličinama.

Anderssen & Voll

Anderssen & Voll

Anderssen & Voll je norveški dizajnerski duo, koji su osnovali Torbjørn Anderssen i Espen Voll brend sa sedištem u Oslu. Dvojac je proglašen norveškim i skandinavskim dizajnerom godine i dobio je međunarodne nagrade i priznanja za svoj rad sa nameštajem, osvetljenjem i kućnim priborom.