Trussardi

Modergen sofa

Svojim proporcijama i odabirom materijala ova sofa jedan je od najsavremenijih proizvoda u novoj kolekciji Trussardi Casa brenda. Definisani veliki volumeni bez oštrih ivica i uglova, detalji ivica u koži i idealna upotreba simetrije. Spoj najfinije mode i materijala u vaš dom unosi dozu elegancije i bezvremenog italijanskog dizajna. Modergen sofa je, pored svih estetskih kvaliteta, veoma udobna i praktična- može biti linearna ili ukomponovana modularno u veće ugaone kompozicije.

7.488€ 
- 13.308€
Dizajn  /  Trussardi casa design
Modergen sofa
Modergen sofa
Modergen sofa
Materijali

Drveni ram, poliuretenska pena, štof ili koža, drveni nogari

Boje

Dostupna je u više različitih završnica i boja

Dimenzije

Modularna sofa daje veliki izbor dimenzija i konfiguracija. Dimenzije sofe sa naslovne slike su 340cm u dužini, i 109cm u dubini. Visina iznosi 73cm, dok je visina sedenja 46cm.

Modergen sofa
Trussardi casa design

Trussardi casa design

Njihova rešenja za dnevne i noćne zone enterijera definisane su čistim linijama i jedinstvenim kvalitetnim materijalima. Ostaju verni konceptu neformalne elegancije koja je njihov zaštitni znak. Trussardi grupacija počela je sa radom 1911. u Bergamu kao mala radionica za izradu luksuznih rukavica, vremenom se razvijala i napredovala na internacionalnom tržištu. Tokom šezdesetih godina XX veka kompanija svoje znanje i tradiciju zanata vodi na sledeći nivo kombinujući kožu sa drugim materijalima i namenama. Krenuli su sa aksesoarima za modu i enterijere, a zatim postaju sinonim za italijanski lifestyle brend. Njihov nameštaj predstavlja prefinjenost, luksuz i dugotrajni kvalitet.