Hay

Mags

Minimalni dizajn za maksimalni komfor. Bez suvišnih detalja Mags sofa kombinuje skandinavsku estetiku sa bezvremenim formama. Superioran osećaj udobnosti i maksimalan kvalitet omogućili su izdržljiva konstrukcija i pena visoke gustine. Veliki izbor modularnih elemenata i kombinacija daje mogućnost da sofu prilagodite svakom prostoru, a odabirom štofa možete je prilagoditi sopstvenom stilu.

3.128€ 
- 6.902€
Dizajn  /  Hay design
Mags
Mags
Mags
Mags
Materijali

Drvene nogice, pena visoke gustine, platneni ili kožni štof

Boje

Dostupna u više boja štofova ili kože različitih kategorija

Dimenzije

Modularni elementi omogućavaju sklapanje različitih dimenzija i kategorija sofe: dvosed, trosed, ugaona garnitura, lenjivac.

Verzija sofe na naslovnoj fotografiji je: 3 Seater - Combination 1, i njene dimenzije iznose 278,5 x 103,5 cm.

Mags
Hay design

Hay design

HAY oduvek veruje da svi imaju pravo na dobar dizajn.Iz tog razloga su se, od samog početka, osnivači i kreativni direktori Mette i Rolf Hay posvetili radu sa najboljim dizajnerima njihove generacije iz čitavog sveta. Želja im je da stvaraju visoko kvalitetne proizvde koji su dostpni velikom broju korisnika, to je motivacija koja ih vodi ka daljem stalnom poboljšanju rada kompanije.Svaki komad nameštaja crpi inspiraciju iz sveta umetnosti, arhitekture i mode. Inspiracija dolazi iz okružennja i trenutne savremene kulture.