Doimo Salotti

Gregory

Fascinantna ravnoteža između elegancije i lakoće korišćenja omogućuje Gregory sofi da bude glavni lik u svakom enterijeru, osvežavajući i poboljšavajući bilo koji kućni dekor. Jedna od karakteristka Gregorija je mogućnost dodavanja pravougaonih kafe stolova ili stolova drugačijih oblika od metalne konstrukcije sa pločom od hrasta, nudeći veliku estetsku i praktičnu vrednost. Mogućnost skidanja i pranja presvlaka.

2.390€ 
- 6.316€
Dizajn  /  Nartist
Gregory
Gregory
Gregory
Gregory
Gregory
Gregory
Materijali

Drvena kostrukcija sa elastičnim trakama na sedalnom delu. U sedalnom delu i dodatni jastuci su izrađeni od memorijske pene ( gustine ECO 35+ ). Sedalnim jastucima je zadnji sloj punjenja perjem. Leđni jastuci i sedalni jastuci,imaju mogućnost skidanja.
Standardni nogari su izrađeni od aluminijuma, L oblika, bronzane završnice. Opciono nogari mogu biti polirani hrom ili crni nikl visine 14 cm ili samostojeći nogari u završnici bronza, ili crni nikl visine 15 cm.

Boje

Široka paleta boja i dezena štofova, mikrofibera i eko kože.

Dimenzije

Modularna kombinatorika omogućava sklapanje različitih dimenzija I oblika: dvosed, trosed, četvorosed, ugaona garnitura, puf, lenjivac, u više dimenzija.
Dimenzije sofe sa naslovne fotografije: 238 x 102cm.

Gregory
Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.