Doimo Salotti

Bart

Moderna sofa minimalističkih elegantnih linija. Fascinantan balans između oblika i savršenog ergonomskog istraživanja. Osnovne linije pomešane sa važnim i udobnim jastucima, napravljene od diferencirane poliuretanske pene za vrhunsku udobnost, daju život minimalističkom, ali izuzetno udobnom kauču. Mogućnost skidanja i pranja presvlaka.

2.200€ 
- 5.910€
Dizajn  /  Nartist
Bart
Bart
Bart
Bart
Bart
Materijali

Drvena kostrukcija sa elastičnim trakama na sedalnom delu. U sedalnom delu i dodatni jastuci su izrađeni od memorijske pene ( gustine ECO 35+ ). Sedalnim jastucima je zadnji sloj punjenja perjem. Leđni jastuci i sedalni jastuci,imaju mogućnost skidanja.
Standardni nogari su izrađeni od aluminijuma, trapezoidnog oblika, visine 14cm bronzane završnice. Opciono nogari mogu biti aluminijumske završne obrade ili potpuno drugačijeg L oblika u završnici bronza, aluminijum ili crni nikl.

Boje

Široka paleta boja i dezena štofova, mikrofibera i eko kože.

Dimenzije

Modularna kombinatorika omogućava sklapanje različitih dimenzija I oblika: dvosed, trosed, četvorosed, ugaona garnitura, puf, lenjivac, u više dimenzija.
Dimenzije sofe sa naslovne fotografije: 226 x 102cm.

Bart
Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.