Sits

Vario

Vario je savršena sofa za čitavu porodicu, prijatnog izgleda i udobna. Na vama je da dizajnirate sa mnoštvom različitih modula i opcija, sa skladištem u lenjivcu ili sa mehanizmom za razvlačenje u dvosedu ili trosedu.

749 
- 5338
Dizajn  /  Ian Archer
Vario
Vario
Vario
Vario
Vario
Vario
Vario
Materials

Drvena konstrukcija obložena poliuretanskom penom i žičanim jezgrom u jednoj odnosno sa kaiševima i punjenih jastuka perjem i silikonskim kuglicama u drugoj opciji.
Tapaciranje štofom ili kožom.
Nogari su izrađeni od plastike u kombinaciji sa drvetom ili od punog drveta.

Color

Široka paleta štofova i dva tipa tapaciranja.
Nogari crni i sivi i 5 vrsta drvenih nogara.

Dimensions

Modularna kombinatorika omogućava sklapanje različitih dimenzija I oblika: fotelja, dvosed, trosed, četvorosed, ugaona garnitura, puf, lenjivac, u više dimenzija.

Vario
Ian Archer

Ian Archer

Ian Archer rođen je u Ragbiju 1967. godine, zahvaljujući strasti prema skulpturi i dizajnu proizvoda studira nameštaj u Birminghamu gde diplomira1989. godine. Potom je radio na tržištu nameštaja po ugovoru, pre nego što se etablirao kao dizajner nameštaja, a potom dizajner direktor. Sa strašću prema klasičnom i modernom dizajnu, Ian je 1988. osnovao sopstveno savetovanje i nastavio da osvaja nagrade. Ianov dizajn se sada može videti u prodavnicama kompanije John Levis, Heals Laura Ashlei, Harrods i Couch kao i u mnogim drugim nezavisnim trgovcima na teritoriji Velike Britanije, Evrope i Azije.