Doimo Salotti

Prince

Klasična sofa čiji oblici, proporcije, materijali i linije mogu stvoriti atmosferu i prijatnost na prvi pogled. Princ, sumirajući sve te karakteristike, prenosi modernost i eleganciju kombinujući istovremeno udobnost i najnoviju tehnologiju. Mogućnost skidanja i pranja presvlaka.

2.800€ 
- 3.286€
Dizajn  /  Nartist
Prince
Prince
Prince
Prince
Materijali

Drvena kostrukcija sa elastičnim trakama na sedalnom delu. U sedalnom delu i dodatni jastuci su izrađeni od memorijske pene ( gustine ECO 35+ ). Sedalnim jastucima je zadnji sloj punjenja perjem. Leđni jastuci i sedalni jastuci,imaju mogućnost skidanja.
Nogari su drveni, wenge boje, visine 6cm i skriveni.

Boje

Široka paleta boja i dezena štofova, mikrofibera i eko kože.

Dimenzije

Modularna kombinatorika omogućava sklapanje različitih dimenzija I oblika: fotelje, dvosed, trosed, četvorosed, ugaona garnitura, puf, lenjivac, u više dimenzija, sa ili bez mehanizma za razvlačenje.

Mehanizmi za dušeke debljine 11 cm:
100 x 175, 120 x 196
140 x 216 i 160 x 236 cm

Prince
Nartist

Nartist

NARTIST potiče od ideje stvaranja vrednosti kroz interakciju umetnosti, kolekcionara, dizajna i industrije. To je nova stvarnost u kojoj se umetnost i kreativnost ocenjuju i podržavaju kroz razmenu ideja i projekata. Svrha je promovisati nove saradnje odabranih umetnika, kolekcionara, galerista, kustosa, dizajnera i modnih stručnjaka.

Četiri ključne tačke misije NARTIST-a su:
1 - Širenje kreativnosti podržavanjem strasti i talenta.
2 - Implementacija direktnog, edukativnog i obogaćujućeg dijaloga kroz saradnju sa stručnjacima iz ove oblasti.
3 - Razvijanje sinergije između industrije i primenjene umjetnosti.
4 - Stvaranje vrednosti za sve uključene osobe.

NARTIST je web- platforma: mesto umetnosti i kreativnosti gde se umetnici, klijenti i kustosi, stručnjaci i zainteresovana javnost, dizajneri i modni stručnjaci udružuju kako bi stvorili vrednost.

Mesto koje nudi vidljivost novim umetnicima i talentima, gde investitori, kako privatni tako i institucionalni, mogu pronaći i kupiti originalna dela. Mesto koje omogućava umetnicima da dosegnu strateške partnere, uglavnom iz modne i dizajnerske industrije, koji su zainteresirani za ulaganje u nove posebne projekte, zbog naglašenog ili stilskog afiniteta, kao što je stvaranje ekskluzivnih i personaliziranih proizvoda.