Brokis

Muffins

| Akcija

Bezvremena Muffin kolekcija pruža jedinstveno iskustvo rasvete. Ove lampe vrlo brzo na tržištu postaju omiljen i prepoznatljiv simbol Brokis brenda. Vrhunski dizajn ogleda se u savršenoj kombinaciji materijala i detalja oblikovanja. Kolekcija svojom pojavom unosi nov život u svaki prostor i postaje upečatljiv stilski detalj. Lampe se proizvode u više dimenzija i kombinacija boja i završnica koje možete odabraditi prema vašem ukusu.

650 
- 1500
Dizajn  /  Lucie Kordova & Dan Yeffet
Muffins
Muffins
Muffins
Muffins
Muffins
Muffins
Materials

Na akciji su samo lampe sa drvenom bazom

Staklo, drvo, mermer

Color

Na akciji su dve lampe sa svetlom bazom i žutim staklom, jedna sa crnom bazom i providnim staklom i jedna sa crnom bazom i sivim staklom.

Baze su inače dostupne u 11 različitih nijansi stakla i 12 različitih opija za bazu

Dimensions

Na akciji su po 1 podna/stona lampa iz svake kategorije:

Mala lampa PC910: 27.5cm u najširem delu, visina 26cm
Srednja lampa PC850: 53cm u najširem delu, visina 50.6cm
Srednja lampa PC852: 53cm u najširem delu, visina 52.6cm
Velika lampa PC853: 43.5cm u najširem delu, visina 107cm

Lucie Kordova & Dan Yeffet

Lucie Kordova & Dan Yeffet

Izraelski dizajner Dan Yeffet osnovao je svoj studio u Amsterrdamu 2003. godine, zatim se 2005. preselio u Pariz. Njegov rad se odnosi na dizajn prostora, objekata i svega između. Njegov nameštaj je veoma poznat, baš kao i njegov rad sa staklenim skulpturama i sa rasvetom. Najveći broj saradnji je ostvario sa Italiijanskom dizajnerkom Luciom Koldovom za proizvođača Brokis. Lucie je iz Češke ali trenutno živi i radi u Parizu. Nakon što je diplomirala na Akademiji za umetnost, arhitekturu i dizajn u Pragu 2009. otvara sopstveni studio i postaje poznat brend. Ona se takođe bavi stvaranjem nameštaja, staklenih skulptura i luksuzne rasvete. Zajednička odlika njihovog rada jeste upotreba klasičnog zanatskog rada u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom, stvarajući savršen balans starog i novog.