Moll

Winner

Winner se u odnosu o potrebi prostora, veličini i uzrastu deteta prilagođava sa obzirom da se mogu dokupiti dodatni delovi kao što je proširenje za sto, fioke, police ... Winner se može podesiti na dva načini u zavisnosti od modela. Winner classic se podešava uz pomoć kuke,dok se Winner Comfort podešava uz pomoć yo-yo uređaja. Uz sto se dobijaju: kuka za kačenje torbe, lenjir na magnet, providni držač za knjige,orgaset organizator kao i fioka celom dužinom stola.Takođe se dobijaju zamenske trake i umeci u 6 različitih boja. Uz sto iz iste linije je moguće poručiti fiokar, dodatnu fioku, kao i razni aksesoari.

594€ 
Dizajn  /  Design for life
Winner
Winner
Winner
Winner
Winner
Winner
Winner
Winner
Winner
Materijali

Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika sa namenskim veznim okovom najvišeg kvaliteta. Ploče su izrađene od prerađenog drveta sa završnim slojem melaminske folije.

Boje

Boja ploče može da bude bela, drvna tekstura hrasta, bukve ili javora. Fioka i konstrukcija su sive boje. Uz sto se dobija 6 zamenskih traka i umetaka različitih boja koje se lako menjaju .

Dimenzije

D: 120cm

Š: 71cm

V: 53-82cm

Winner
Design for life

Design for life

Dizajn, inovacije, kvalitet i sigurnost su najvažniji u razvoju naših proizvoda. Kvalitet u svakom detalju. Svi Moll proizvodi su razvijeni i proizvedeni u kući, gde je sve počelo pre skoro 100 godina: u Alpama južne Nemačke. Visokokvalitetna nemačka proizvodnja osigurava dugotrajnost proizvoda. Moll danas razvija rešenja za sutra. U mnogim porodicama, naš nameštaj se prenosi iz generacije u generaciju. Mi smo ponosni na to, i to je ono što brend Moll predstavlja.