Moll

Joker classic

Joker nudi ono što je potrebno i dete ga neće prerasti sa obzirom da se može podesiti po visini deteta. Radna površina se takodje podešava pod uglom kako bi se našao najudobniji položaj za aktivnost deteta poput pisanja, crtanja i čitanja. Ugao stola je podesiv do 30˚.Uz sto se dobija providni držač za knjige, kuka za kačenje torbi i magnetni lenjir. Bočna ploča može biti pričvršćena na stanu stola kako bi se omogućila veća radna površina. Uz sto iz iste linije je moguće poručiti fiokar, dodatnu fioku, kao i razni aksesoari.

504€ 
- 785€
Dizajn  /  Design for life
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Joker classic
Materijali

Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika sa namenskim veznim okovom najvišeg kvaliteta. Ploče su izrađene od prerađenog drveta sa završnim slojem melaminske folije.

Boje

Boja ploče može da bude bela, drvna tekstura hrasta ili javora. Fioka i konstrukcija su sive boje. Uz sto se dobija 6 zamenskih traka različitih boja koje se lako menjaju na bočnoj strani nogara.

Dimenzije

D: 117cm

Š: 68cm

V: 53-82cm

Joker classic
Design for life

Design for life

Dizajn, inovacije, kvalitet i sigurnost su najvažniji u razvoju naših proizvoda. Kvalitet u svakom detalju. Svi Moll proizvodi su razvijeni i proizvedeni u kući, gde je sve počelo pre skoro 100 godina: u Alpama južne Nemačke. Visokokvalitetna nemačka proizvodnja osigurava dugotrajnost proizvoda. Moll danas razvija rešenja za sutra. U mnogim porodicama, naš nameštaj se prenosi iz generacije u generaciju. Mi smo ponosni na to, i to je ono što brend Moll predstavlja.