Moll

Champion

Radni sto omogućava deci jednostavno prilagođavanje visine kao i nagiba ploče stola. Zaobljene ivice povećavaju sigurnost. Deo stola je fiksan dok se leva ili desna strana stola (69x52cm) mogu podizati pod uglom od 30 ˚u zavisnosti od toga da li je dete levoruko ili desnoruko.Uz sto se dobija i kuka za kačenje torbe, metalni držač za knjige, magnetni lenjir, 8 zamenskih traka i umetaka u različitim bojama.

1.128€ 
Dizajn  /  Design for life
Champion
Champion
Champion
Champion
Champion
Champion
Champion
Champion
Materijali

Konstrukcija je izrađena od plastificiranog čelika sa namenskim veznim okovom najvišeg kvaliteta. Ploče su izrađene od prerađenog drveta sa završnim slojem melaminske folije.

Boje

Boja ploče može da bude bela, drvna tekstura hrasta ili bukve, crvena, ljubičasta, roze, zelena, narandzasta, plava, braon ili kombinovanih boja . Konstrukcija je bele boje. Uz sto se dobija 8 zamenskih traka i umetaka različitih boja koje se lako menjaju .

Dimenzije

D: 120cm

Š: 71cm

V: 53-82cm

Champion
Design for life

Design for life

Dizajn, inovacije, kvalitet i sigurnost su najvažniji u razvoju naših proizvoda. Kvalitet u svakom detalju. Svi Moll proizvodi su razvijeni i proizvedeni u kući, gde je sve počelo pre skoro 100 godina: u Alpama južne Nemačke. Visokokvalitetna nemačka proizvodnja osigurava dugotrajnost proizvoda. Moll danas razvija rešenja za sutra. U mnogim porodicama, naš nameštaj se prenosi iz generacije u generaciju. Mi smo ponosni na to, i to je ono što brend Moll predstavlja.