MDF Italia

Square

Za sve ljubitelje minimalizma u ponudi je zidni sistem koji svojom jednostavnošću ali i funkcionalnošću može da upotpuni svaki radni prostor ili porodični kutak. Opcije otvorenih i zatvorenih polica omogućavaju da ih iskoristite na najbolji mogući način. Pojedinačne elemente možete kombinovati dalje za stvaranje većeg sistema za odlaganje.

355 
- 852
Dizajn  /  Bruno Fattorini
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Square
Materials

Sistem se sastoji od 8 elemenata sačinjenih od panela srednje gustine sa 4 bočne strane kao i polimernom presvlakom na poleđini. Police su sačinjene od Fenix laminata visokog pritiska.

Color

Elementi Y, L, T, C i H - bela i srednje siva
Elementi Z i X – drvo, mesing, kamen, crno gvožđe

Dimensions

Pojedinačni element: L 59,5 x H 59,5 cm
Element Y, L i T: D 21 cm
Element C, H i Z: D 28 cm
Element X: D 3 cm

Square
Bruno Fattorini

Bruno Fattorini

Rođen u Domodosoli 1939. godine.Nakon studija ekonomije, 1992. godine preuzima kompaniju MDF Italia kojom upravlja 15 godina. Pokreće snažnu poslovnu strategiju zasnovanu na komercijalnoj, produktivnoj i inovativnoj politici proizvoda. Odlučujući izbor za orijentaciju razvoja ka preciznom načinu života, utiče na celu kolekciju MDF Italia, naglašavajući njen snažan identitet. Rezultat je važna zbirka polica za knjige, stolova, kreveta, fotelja pribora, koje su odmah izazvale veliko interesovanje.