MDF Italia

Randomito

Grafički znak na zidu koji privlači pažnju. Mala,ali upečatljiva polica prenosi osećaj dinamike u svako okruženje. Glavna odlika Randomito police, baš kao i kolekcije Random iz koje potiče, jeste modularnost koja se može koristiti tako da se prilagodi u svakom smislu krajnjem korisniku. Paleta boja se razvijala tokom godina tako da sada postoji mnogo veći odabir kojim se omogućava potpuna personalizacija. Polica je istovremeno prikaz pokreta i lakoće, može se uklopiti u prostorima i odmora i rada što je čini idealnom za različite funkcije. Mdf izdvaja ovaj model kao deo svoje Home office kolekcije za ovu godinu.

Cena je data za jedan modul u datim dimenzijama

706 
- 821
Dizajn  /  Neuland Industriedesign
Randomito
Randomito
Randomito
Materials

lakirane melaminske i drvene fiber ploče

Color

Dostupna u osam različitih tonova: bela, svetla i tamnija siva, pastel roze, svetlo i tamno maslinasta, svetla i tamnija plava

Dimensions

Dimenzije 1 modula:
Š: 81.6cm

D: 20cm

V: 96cm

Randomito
Neuland Industriedesign

Neuland Industriedesign

Studio Neuland Industriedesign (Paster & Partner) osnovan je 1997. godine i nalazi se u Minhenu. Tim čine Eva Paster, jedna od osnivača, i Michael Geldmacher. Među različitim klijentima vredi pomenuti MDF Italia (prvi italijanski klijent), Interlubke, Sigg Švajcarska, Zoch Verlag, Tui Laser, Astrium / EADS, Brumaba, Agip, Avia.
Njihova filozofija se zasniva na ideji da je dizajn proces otkrivanja koji vodi ka traženju suštine proizvoda. Tako je nastala Random polica, gde svaka knjiga pronalazi svoje pravo mesto.