MDF Italia

Mamba

Danas više nego ikada rad postaje fleksibilniji, a pametno radno okruženje može transformisati naš svakodnevni život. Stvaranje radnog prostora u domu postaje neophodno i vodi nas ka rešenjima koja su univerzalna i prikladna različitim okruženjima. Mamba na idealan način izlazi u susret ovim potrebama pa se tako može lako zamisliti i u spavaćoj sobi, hodniku ili dnevnoj sobi, kao i radnom studiju.Jedna kontinualna linija iscrtana na zidu stvara jednostavan sto koji štedi prostor, a ujedno čini elegantan element u prostoru. Mdf izdvaja ovaj model kao deo svoje Home office kolekcije za ovu godinu.

1.861€ 
- 2.357€
Dizajn  /  Victor Vasilev
Mamba
Mamba
Materijali

Kompozitni materijal izrađen od prirodnih minerala, akrila i polimera.Dostupna je sa levom ili desnom orijentacijom, a može imati i integrisano LED osvetljenje.

Boje

Dostupna samo u beloj boji

Dimenzije

Š: 135cm

D: 40cm

V: 93cm

Mamba
Victor Vasilev

Victor Vasilev

Vasilev je rođen 1974. u Bugarskoj, a sa 15 godina njegova porodica emigrirala je u Izrael. Završio je arhitekturu u Milanu u Italiji i zatim je studije nastavio na Royal Danish Academy u Kopenhagenu. Nakon studentskih dana ostaje u Milanu i tu 2004. otvara i sopstveni dizajnerski studio. Sarađivao je tokom godina sa brojnim poznatim brendovima kao što su Boffi, Living Divani, MDF Italia, Antrax IT, Oluce…Za svoj rad u oblasti dizajna nameštaja dobio je i brojna internacionalna priznanja.