Tomasella

Atlante

Atlante kolekcija predstavlja niz već formiranih sistema za odlaganje, različite kombinacije dimenzija i materijalizacije.Ove kompozicije su paleta modernih rešenja za dnevni boravak ili kancelariju, boje možete odabrati u zavisnosti od stila enterijera u koji se uklapa nameštaj. Cene i dimenzije variraju u zavisnosti od odabrane kompozicije, cene mogu dodatno varirati ukoliko se u samoj strukturi prave dodatne izmene.

2.167€ 
- 5.642€
Dizajn  /  Tomasella
Atlante
Atlante
Atlante
Atlante
Atlante
Atlante
Materijali

Mdf sa različitim završnicama - mat ili sjajnim bojama, teksturom drveta, staklo sa različitim završnicama, metal u raznim bojama, mogućnost LED rasvete

Boje

Veliki broj boja i različitih završnica, neke od uzoraka možete videti na sledećim linkovima:

https://www.tomasella.it/wp-content/uploads/2019/12/GT_Materici.pdf

https://www.tomasella.it/wp-content/uploads/2019/12/GT_Laccati.pdf

Dimenzije

Dimenzije variraju u zavisnosti od odabrane kompozicije.

Atlante
Tomasella

Tomasella

"Gledajte u prošlost da biste shvatili budućnost" polazeći od toga, Luigi Tomasella je 1948. godine osnovao ono što će postati jedan od vodećih proizvođača na italijanskoj sceni nameštaja. Danas, kao kompanija, Gruppo Tomasella pokriva 100.000 kvadratnih metara posvećeno proizvodnji modernog i klasičnog nameštaja i pribora za opremanje, sa pravom ravnotežom zdrave istorije kompanije i jakom sklonošću za tehnološke i kreativne inovacije.