Tribu

Tosca trpezarijski sto

Tehnička savršenost ide ruku pod ruku sa čistom lepotom, zaštitnim znakom koji dele italijanski dizajner Monica Armani i belgijski proizvođač na otvorenom TRIBU. Ovaj izuzetan ovalni oblik daje stolu vrhunski izgled. Štaviše, keramička ploča ima lep, delikatno zamagljen izgled, koji mu daje dodatni, suptilni luksuzan pečat. Potpuno je otporan na UV-zrake, otporan na smrzavanje, izuzetno otporan na ogrebotine i potpuno odbija mrlje. Težine 93,5 kg.
Niža cena se odnosi na sto dimenzija 240cm, dok se viša cena odnosi na sto dužine 298cm.

5.064€ 
- 6.306€
Dizajn  /  Monica Armani
Tosca trpezarijski sto
Tosca trpezarijski sto
Tosca trpezarijski sto
Tosca trpezarijski sto
Tosca trpezarijski sto
Materijali

Sto se sastoji od obrađene keramičke ploče zajedno sa specijalnim okruglim oblikom nožica u peskiranom nerđajućem čeliku.

Boje

Konstrukcija plastificiran čelik i keramička ploča u dve boje; wenge-89 i linen-10.

Dimenzije

D: 298cm

Š: 98cm

V: 74cm
i
D: 240cm

Š: 98cm

V: 74cm

Tosca trpezarijski sto
Monica Armani

Monica Armani

Pažnja upućena detaljima i osećaj geometrijske savršenosti karakterišu rad italijanske arhitekte / dizajnerke Monice Armani. Nekoliko vodećih brendova nameštaja za kuću, uključujući Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia i Kvadrat, već su sarađivale sa njom. Više od 20 godina blisko sarađuje sa suprugom Lukom Dallabettom, koji joj pomaže u svim tehničkim pitanjima. Monica Armani je oduvek bila fascinirana svetom otvorenog. Ona je odrasla u vili na brdu, koju je dizajnirao njen otac, arhitekta racionalista, gde su dizajn i formalna estetika jedinstven kontinuum između unutrašnjosti i spoljašnjosti. Za Tribu je dodala ženski dodir kolekciji sa dizajnom Tosce, ekskluzivnim konceptom garniture za sedenje sa elegantnim sedištima u ekstra velikim vertikalnim pletenicama.