Tribu

Tosca sofa

Tosca kolekcija je istovremeno topla i privlačna, elegantna i intrigantna. Ženstvenost i emocije bile su ključne reči u dizajnu ove kolekcije: zaobljeni oblici i elegantna garnitura za sedenje od nerđajućeg plastificiranog čelika , presvučenog širokim pletenicama. Materijal za pletenice je potpuno inovativan: pena obložena pletenim tekstilom i poliolefinom što čini materijal otpornimna vremenske prilike, ali i iznenađujuće prirodan i mekan na dodir.
SofaTosca je idealno mesto za uživanje u Suncu sa svojim voljenim osobama. Komfor sedenja je posebno prijatan, zahvaljujući udobnim spoljnim jastucima. Težine 31kg.5728 
- 9215
Dizajn  /  Monica Armani
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Tosca sofa
Materials

Konstrukcija od nerđajućeg plastificiranog čelika , presvučenog ekstra širokim pletenicama. Materijal za pletenice je zaista inovativan: pena obložena pletenim tekstilom i poliolefinom što čini materijal otpornim na vremenske prilike, ali i iznenađujuće prirodnim i mekanim na dodir. Jastuci su punjeni penom i u vodootpornim navlakama koje se skidaju.

Color

Konstrukcija plastificiran čelik u dve boje; wenge-89 i linen-10
Široka paleta boja i dezena štofova za spoljašnju upotrebu.

Dimensions

D: 85cm

Š: 163cm

V: 78(40)cm
i
D: 85cm

Š: 233cm

V: 78(40)cm

Tosca sofa
Monica Armani

Monica Armani

Pažnja upućena detaljima i osećaj geometrijske savršenosti karakterišu rad italijanske arhitekte / dizajnerke Monice Armani. Nekoliko vodećih brendova nameštaja za kuću, uključujući Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia i Kvadrat, već su sarađivale sa njom. Više od 20 godina blisko sarađuje sa suprugom Lukom Dallabettom, koji joj pomaže u svim tehničkim pitanjima. Monica Armani je oduvek bila fascinirana svetom otvorenog. Ona je odrasla u vili na brdu, koju je dizajnirao njen otac, arhitekta racionalista, gde su dizajn i formalna estetika jedinstven kontinuum između unutrašnjosti i spoljašnjosti. Za Tribu je dodala ženski dodir kolekciji sa dizajnom Tosce, ekskluzivnim konceptom garniture za sedenje sa elegantnim sedištima u ekstra velikim vertikalnim pletenicama.