Tribu

Tosca klub stolovi

Da bi upotpunila ekskluzivnu kolekcijuTosca, Monica Armani je dizajnirala sto za kafu i viši sto. Imaju iste elegantne, zašiljene noge i jedinstveni zaobljeni oblik. Potpuno je otporan na UV-zrake, otporan na smrzavanje, izuzetno otporan na ogrebotine i potpuno odbija mrlje.
Težina manjeg 9,25 kg. Težina većeg 22,1kg.

1235 
- 2138
Dizajn  /  Monica Armani
Tosca klub stolovi
Tosca klub stolovi
Tosca klub stolovi
Tosca klub stolovi
Tosca klub stolovi
Materials

Sto se sastoji od obrađene keramičke ploče zajedno sa specijalnim okruglim oblikom nožica u peskiranom nerđajućem čeliku.

Color

Konstrukcija plastificiran čelik i keramička ploča u dve boje; wenge-89 i linen-10.

Dimensions

D: 54cm

Š: 48cm

V: 49,5cm
i
D: 98cm

Š: 86cm

V: 31,5cm

Tosca klub stolovi
Monica Armani

Monica Armani

Pažnja upućena detaljima i osećaj geometrijske savršenosti karakterišu rad italijanske arhitekte / dizajnerke Monice Armani. Nekoliko vodećih brendova nameštaja za kuću, uključujući Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia i Kvadrat, već su sarađivale sa njom. Više od 20 godina blisko sarađuje sa suprugom Lukom Dallabettom, koji joj pomaže u svim tehničkim pitanjima. Monica Armani je oduvek bila fascinirana svetom otvorenog. Ona je odrasla u vili na brdu, koju je dizajnirao njen otac, arhitekta racionalista, gde su dizajn i formalna estetika jedinstven kontinuum između unutrašnjosti i spoljašnjosti. Za Tribu je dodala ženski dodir kolekciji sa dizajnom Tosce, ekskluzivnim konceptom garniture za sedenje sa elegantnim sedištima u ekstra velikim vertikalnim pletenicama.