Tribu

Tosca club chair

Tosca kolekcija je istovremeno topla i privlačna, elegantna i intrigantna. Ženstvenost i emocije bile su ključne reči u dizajnu ove kolekcije: zaobljeni oblici i elegantna garnitura za sedenje od nerđajućeg plastificiranog čelika , presvučenog širokim pletenicama. Materijal za pletenice je potpuno inovativan: pena obložena pletenim tekstilom i poliolefinom što čini materijal otpornimna vremenske prilike, ali i iznenađujuće prirodan i mekan na dodir.
FoteljaTosca je idealnan spoj sa sofom i ležajem Tosca. Mesto za uživanje u zalasku Sunca ili šoji popodnevnog čaja uz knjigu. Težine 22,2kg.


3908 
- 4553
Dizajn  /  Monica Armani
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Tosca club chair
Materials

Konstrukcija od nerđajućeg plastificiranog čelika , presvučenog ekstra širokim pletenicama. Materijal za pletenice je zaista inovativan: pena obložena pletenim tekstilom i poliolefinom što čini materijal otpornim na vremenske prilike, ali i iznenađujuće prirodnim i mekanim na dodir. Jastuci su punjeni penom i u vodootpornim navlakama koje se skidaju.

Color

Konstrukcija plastificiran čelik u dve boje; wenge-89 i linen-10
Široka paleta boja i dezena štofova za spoljašnju upotrebu.

Dimensions

D: 85cm

Š: 88cm

V: 78(40)cm

Tosca club chair
Monica Armani

Monica Armani

Pažnja upućena detaljima i osećaj geometrijske savršenosti karakterišu rad italijanske arhitekte / dizajnerke Monice Armani. Nekoliko vodećih brendova nameštaja za kuću, uključujući Poliform, Moroso, Boffi, B&B Italia i Kvadrat, već su sarađivale sa njom. Više od 20 godina blisko sarađuje sa suprugom Lukom Dallabettom, koji joj pomaže u svim tehničkim pitanjima. Monica Armani je oduvek bila fascinirana svetom otvorenog. Ona je odrasla u vili na brdu, koju je dizajnirao njen otac, arhitekta racionalista, gde su dizajn i formalna estetika jedinstven kontinuum između unutrašnjosti i spoljašnjosti. Za Tribu je dodala ženski dodir kolekciji sa dizajnom Tosce, ekskluzivnim konceptom garniture za sedenje sa elegantnim sedištima u ekstra velikim vertikalnim pletenicama.