Cane-line

Conic fotelja

Konusna fotelja je rezultat dugotrajnog procesa dizajniranja. Fokus je na skladnom dizajnu sa visokim komforom. Bočni jastuci pružaju veliku udobnost i vraćaju se na klasični dizajn stolice. Konusna fotelja dolazi sa jastucima koji se lako sklanjaju. Conic elementi se mogu koristiti sa drugim modulima iz iste kolekcije ili kao samostalne stolice sa bočnim stolom između. Ideja dizajna je bila da se naglasi mogućnost da se nameštaj uklapa prema vašim potrebama.

2130 
Dizajn  /  Foersom & Hiort-Lorenzen
Conic fotelja
Conic fotelja
Materials

Konstrukcija je izrađena od plastificiranog metala. Jastuci su punjenja i navlake pogodne za spoljašnju upotrebu i izloženosti Suncu i vodi.

Color

Kostrukcija se radi u sivoj i braon boji, dok je tkanina jastuka široke lepeze boja.

Dimensions

D: 78cm

Š: 82cm

V: 78(42)cm

Conic fotelja
Foersom & Hiort-Lorenzen

Foersom & Hiort-Lorenzen

Johannes Foersom i Peter Hiort-Lorenzen (MDD) su jedani od najpoznatijih i najuspešnijih dizajnera nameštaja u Skandinaviji. Njihov cilj je stvoriti dugotrajnu vrednost i stimulisati zdrav razvoj ljudi i njihovog okruženja. Oni teže ka najvišem kvalitetu proizvoda i veruju da su znanje i inovacije suštinski. Impresivna upotreba fleksibilnosti čini da je dizajnirani nameštaj kao malo arhitektonsko čudo.