Cane-line

Conic fotelja

Konusna fotelja je rezultat dugotrajnog procesa dizajniranja. Fokus je na skladnom dizajnu sa visokim komforom. Bočni jastuci pružaju veliku udobnost i vraćaju se na klasični dizajn stolice. Konusna fotelja dolazi sa jastucima koji se lako sklanjaju. Smatra se da se Conic ležaljka koristi zajedno s ostalim Conic modulima u dnevnoj sobi ili kao samostalne stolice npr. dve ležaljke sa bočnim stolom One-the-Move između. Ideja dizajna je bila da se naglasi mogućnost da se nameštaj uklapa. Težina 18 kg.

Dizajn  /  Foersom & Hiort-Lorenzen
Conic fotelja
Conic fotelja
Materials

Konstrukcija je izrađena od plastificiranog metala. Jastuci su punjenja i navlake pogodne za spoljašnju upotrebu i izloženosti Suncu i vodi.

Color

Kostrukcija se radi u sivoj i braon boji, dok je tkanina jastuka široke lepeze boja.

Dimensions

D: 78cm

Š: 82cm

V: 78(42)cm

Foersom & Hiort-Lorenzen

Foersom & Hiort-Lorenzen

Johannes Foersom i Peter Hiort-Lorenzen (MDD) su jedani od najpoznatijih i najuspešnijih dizajnera nameštaja u Skandinaviji. Njihov cilj je stvoriti dugotrajnu vrednost i stimulisati zdrav razvoj ljudi i njihovog okruženja. Oni teže ka najvišem kvalitetu proizvoda i veruju da su znanje i inovacije suštinski. Impresivna upotreba fleksibilnosti čini da je dizajnirani nameštaj kao malo arhitektonsko čudo.