Cappellini

Drum

Počast šestougaonim jastučićima bubnja iz 1980-ih, fotelja za bubanj Maca Stopa neverovatna je količina energije. Skulpturalni dizajn čini je pogodnim za ulogu glavnog lika ili zvezde, a u kombinaciji sa različitim komadima iz kolekcije može stvoriti modularne prostore za sedenje idealni za animiranje velikih prostora. Ključni komad asortimana (koji uključuje i malu fotelju, torbice u dve veličine i stočić), fotelja za bubanj izrađena je od poliuretanske pene sa više gustoće za maksimalnu udobnost. Tapacir koji su predložili Mac Stopa i Cappellini za fotelju sadrži protežuća tkanina sa 3D optičkim uzorkom: motiv izveden iz geometrijskog tessellate uzorka. Fotelja je takođe dostupna u kolekciji tkanina i kože iz kolekcije. Nekonvencionalna privlačnost fotelje Drum učiniće svaki prostor spektakularnim.

3.738€ 
- 6.018€
Dizajn  /  Mac Stopa
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Drum
Materijali

Struktura:
Penjeni poliuretan sa metalnim umetkom i elastičnim kaiševima
Baza:
Panel konglomerata od drvenih vlakana srednje gustine
završni mat lak.

Boje

Tapaciranje:
Dostupno u jednostavnoj dvoelastičnoj boji u 5 nijansi: tirkizna, narandžasta, žuta, bela, crna; fiksno u bielastičnoj optici u 3 različite verzije boja: Narandžasta, tirkizna, bela; u optičkoj bielastičnoj tkanini sa 3D grafikom u izboru tri različite boje,
narandžasta, tirkizna i bela;

Dimenzije

D: 106,5 cm

Š: 87 cm

V: 147,5 cm

Drum
Mac Stopa

Mac Stopa

Mac Stopa uspeva da skladno objedini arhitekturu, industrijski dizajn, uređenje enterijera, umetnost, modu i svoju strast za grafikom u jednu estetsku disciplinu.


1996. osnovao je Massive Design, nagrađivani arhitektonski studio specijalizovan za korporativni dizajn koji je sarađivao sa najznačajnijim kompanijama u svetu; između svojih aktivnosti posvetio se i arhitektonskom oblikovanju javnih prostora i industrijskom dizajnu.

Stopa u svojim dizajnovima pokazuje strast prema geometrijskim formama i matematičkoj preciznosti.
Parametrijski dizajn, organska geometrija, skupturalne forme i digitalna umetnost stvaraju modularne elemente koji duboko obnavljaju dizajn i menjaju koncept funkcionalnosti, čineći ih prilagodljivim potrebama tržišta i pojedinca.

Njegov opseg delatnosti je vrlo širok i uključuje dizajn nameštaja, elemente nameštaja, komade osvetljenja, podne i zidne obloge, tkanine i mnoge druge proizvode i završne obrade.

Od 2013. godine Mac je dobio više od 40 međunarodnih nagrada za dizajn, uključujući: „Best of NeoCon Gold Avard“, „ICONIC AVARD: Interior Innovation“, kao i brojne „Red Dot Design Avard“, „GOOD DESIGN ™ Avard“ i „ Nagrada za najbolji dizajn godine. "