Molteni&C

Sweetdreams

Ovaj dizajn, sa vitkim, dobro proporcionalnim oblicima, bio je duboko inspirisan tradicijom, a umetnost izrade kabineta igrala je ključnu ulogu u definisanju profila visokog, tapaciranog uzglavlja i okvira za nošenje koje su podržavale visoke noge sa strane. Sveetdreams je evokativan dizajn, fokusiran na prenošenje vellnessa koji proizilazi iz spokojstva i koji se može osloniti na relaksirajuće, regenerativne energije našeg tela.

Dizajn  /  Ron Gilad
Sweetdreams
Sweetdreams
Sweetdreams
Sweetdreams
Materials

Krevet je tapaciranog prstena sa nogicama od drvenog masiva. Tapacirano uzglavlje može da se fiksira na zid, uokvireno profilom od punog drveta.

Color

Široka paleta boja i dezena.

Dimensions

Proizvodi se za dušeke:
160, 170, 180 i 200 x 200 i 210 cm
Uzglavlje se radi:
211.4, 221.4 i 231.4 x 114 cm

Ron Gilad

Ron Gilad

Ron Gilad rođen je u Tel Avivu 1972. godine. Nakon nekoliko godina u New York-u, živi i radi u Tel Avivu i Milanu. Hibridni objekti Rona Gilada kombinuju praktičnu genijalnost sa estetskim efektom koji se nalazi na granici između apstraktnog i funkcionalnog. Kada su ga zamolili da sarađuje sa Molteni & C on je našao svoj odgovor, stvarajući vezu između svojih apstraktnijih i umetničkih ideja i komercijalnih industrijskih mehanizama i pretvarajući ih u genijalne dizajnerske proizvode.
"Kao kreativna osoba, beskrajno preispitujem svoju tačku gledišta u nadi da ću naći nove intrigantne uglove"