Magis

Bunky

Deca vole da se zabavljaju, oni vole svoju privatnost i vole da se osećaju sigurno. Bunky im ovo pruža i uz svoje vesele boje osvežava svaki dečiji prostor. Udobno i uzbudljivo - to je dečiji sopstveni prostor u kome se mogu penjati, sakriti se i spavati.

780 
- 3080
Dizajn  /  Marc Newson
Bunky
Bunky
Bunky
Bunky
Materials

Materijal: polietilen sa rotacionim profilom. Dušek, presvlaka za dušek, jastuk, navlaka za jastuk su takođe dostupni. Na svakom od njih je pečat Magis Me Too logo proizvod kolekcije koji garantuje njihovu originalnost.

Color

Izrađuje se u nijansama plave i narandzaste boje.

Dimensions

D: 191cm

Š: 101cm

V: 142.5cm

Bunky
Marc Newson

Marc Newson

Marc Nevson je opisan kao najuticajniji dizajner svoje generacije. Radio je u širokom spektru disciplina, stvarajući sve, od nameštaja i predmeta za domaćinstvo do bicikala i automobila, privatnih i komercijalnih aviona, jahti, raznih arhitektonskih serijskih i potpisanih skulpturalnih komada za klijente širom sveta. Rođen u Sidneju, Nevson je većinu svog detinjstva proveo putujući po Evropi i Aziji. Njuzon je živeo i radio u Tokiju, Parizu i Londonu, gde se sada nalazi i nastavlja da putuje. Njegovi klijenti uključuju širok spektar najpoznatijih i najprestižnijih brendova u svetu - od proizvodnje i tehnologije do transporta, mode i luksuzne robe. Mnogi od njegovih dizajna su postali moderne ikone dizajna. Pored svog osnovnog posla, osnovao je i vodio brojne uspešne kompanije, uključujući i finu marku za satove i konsultantske usluge za projektovanje u vazduhoplovstvu, a takođe je imao i rukovodeće pozicije u kompanijama. Marc Nevson je bio uključen u 100 najutjecajnijih ljudi časopisa Time u svetu, te je dobio brojne nagrade i priznanja. Njegov rad je prisutan u mnogim glavnim muzejskim kolekcijama, uključujući MoMA u Njujorku, Londonski muzej dizajna i V&A, Centar Georges Pompidou i Muzej dizajna Vitra. Postavljajući brojne rekorde na aukciji, Nevsonov rad sada čini skoro 25% ukupnog tržišta savremenog dizajna. Nevson je bio u fokusu stalnog i intenzivnog interesovanja za medije, stvarajući značajnu uređivačku vrednost za svoje klijente, a on je bio predmet brojnih knjiga i dokumentarnih filmova.