Driade

Ziqqurat

Tokom 2020. Driade lab dopunjuje i proširuje već poznatu Ziqqurat kolekciju sa novim teksturama – romantična cvetna verzija ili pop kolekcija gemetrije u crno beloj i crveno beloj boji. Obogaćena linija sada ima komade koji na praktičan način ukrašavaju svaki prostor a različite dimenzije omogućavaju i kombinovanje sistema za odlaganje. Savremena komoda idealna za ljubitelje mode i razigranog dizajna.
Cena se odnosi na model komode sa naslovne fotografije.

7.320€ 
Dizajn  /  Driade lab
Ziqqurat
Ziqqurat
Ziqqurat
Ziqqurat
Materijali

Laminat

Boje

Moguće boje su: plava sa cvetnim motivima, crno bela ili crveno bela

Dimenzije

Postoji više modula različitih dimenzija i kombinacija komodi u jedan sistem, u zavisnosti od odabira modela zavisi i dimenzija

Ziqqurat
Driade lab

Driade lab

Driade lab je istraživački i proizvodni centar, svojevrsna laboratorija estetike u konstantnoj potrazi za lepotom u životnom prostoru. Raznovrsni katalog Driade dizajna uključuje nameštaj za dom, baštu, javne prostore…Komadi umetnosti i objekti svakodnevne upotrebe ujedinjuju se i čine harmoničan spoj. Koncept rada i ciljevi firme čine Driade jedinstvenim u svetu dizajna. Odsek za istraživanje Driade lab rezultat je želje za uvođenjem eksperimenta u masovnu produkciju proizvoda. Konačni proizvodi su jedinstveni, eklektični, ekscentrični ali istovremeno elegantni, bezvremeni i puni radosti.