MENU Space

Plinth sto

Iako svestran i bezvremenski, mermeni postament sto služi dvostrukoj svrsi da samo po sebi bude lepo, skulpturalno delo i ističe sve predmete koji na njemu leže. Brušeni mermer nosi vazduh sofisticiranosti i elegancije da uzdigne svaki prostor. Postament je dostupan u tri veličine. Niska pravougaona verzija idealna je kao monumentalni stolić za kafu. Kocka čini savršen noćni ormarić ili pomoćni stočić. Koristite treće postolje na tradicionalan način - kao postament na kome ćete izložiti bistu, skulpturu, umetničke knjige, biljke ili lampu.

2.158€ 
- 2.434€
Dizajn  /  Norm Architects
Plinth sto
Plinth sto
Plinth sto
Plinth sto
Plinth sto
Plinth sto
Plinth sto
Materijali

Dostupno su u varijantama belog mermera (Carrara, Italy), crnog (Nero Markuina, Spain), sivo-smeđeg (Kendzo, Iran) i ruže (Calacatta Viola, Italy).

Boje

Boje mermera možete naći na linku https://menuspace.com/collections/accent-tables/products/plinth-low

Dimenzije

Dimenzije su promenljive i kreću se od 27 cm x 60 cm x 100 cm.

Norm Architects

Norm Architects

Norm Architects su osnovali 2008. godine u Kopenhagenu Jonas Bjerre-Poulsen i Kasper Rønn, a specijalizovali su se za stambenu arhitekturu, komercijalne enterijere, industrijski dizajn, fotografiju i umetnički pravac. Ime, Norm Architects, odražava naglasak grupe na važnosti crpljenja inspiracije iz normi i tradicija unutar arhitekture i dizajna - posebno skandinavskih principa dizajna bezvremenske estetike i prirodnih materijala, te modernističkih vrednosti jednostavnosti i profinjenosti. Vođeni ovim principima, Norm Architects proizvodi dizajn koji ujedinjuje materijale i veštinu izrade, istovremeno oličavajući lepotu, istoriju i, što je najvažnije, vanvremensku jednostavnost, gde nema više šta da se doda ili oduzme. Danas, grupa redovno sarađuje sa MENU Space-om, doprinoseći pokretanju evolucije brenda i njegove ponude proizvoda - prožete istim unutrašnjim kvalitetom. Vođeni telom i umom, a ne trendovima ili tehnologijom, njihovi projekti istražuju ideje koje ne samo da izgledaju dobro, već i da se osećaju dobro: arhitektura postaje promišljena, minimalizam dobija mekoću, a vizuelna materija poprima haptičke kvalitete.