B.D. barcelona design

Multileg

Klub sto Multileg je dizajniran na očigledan način, izlazeći iz dizajna komode Multileg. Koristeći iste noge, Jaime je dizajnirao četiri stola, pretvarajući ih u funkcionalne skulpturalne centralne komade.

1984 
- 2969
Dizajn  /  Jaime Hayon
Multileg
Multileg
Multileg
Multileg
Multileg
Multileg
Materials

Baza stola je izrađena od medijapana. Staklena ploča je debljine 8 mm lakirana sa donje strane. Noge su izrađene od punog drveta.

Color

Dostupan je lakiran visokog sjaja u beloj, sivoj, crvenoj, boji patlidžana, plavoj i crnoj ili lakirano mat crvenoj, sivoj, patlidžanskoj, plavoj i zelenoj boji.

Dimensions

Kružna ploča:
Ø 80/120 x h.35 cm

Pravougaona ploča:
100 x 160 x h.35 cm
50 x 150 x h.35 cm

Multileg
Jaime Hayon

Jaime Hayon

Rođen u Madridu 1974. godine, Jaime Haion se može pohvaliti jednom od najsjajnijih karijera u novijoj istoriji savremenog dizajna. Rođen je i školovao se u Madridu. Radio je u Italiji.Godine 2004. Haion je odlučio da se osamostalni , preselio se u Barselonu i počeo da radi na brojnim projektima, dok je istovremeno pokazivao svoj lični rad u umetničkim galerijama. Njegova izložba pod nazivom Mediteranski digitalni barok, u londonskoj galeriji David Gill i kolekcija kupatila koju je dizajnirao za ArtKuitect označio je početak njegove međunarodne karijere, koja je uspostavljena kolekcijom Shovtime za BD i njegovim kasnijim radom sa takvim kompanijama kao što je Metalarte, Kamper, Lladro, Bisazza, Svarovski i Moooi. Haion trenutno živi i radi u Londonu.