Hay

Kaleido

Savremena kolekcija aksesoara za Vaš dom! Obzirom da je dizajnerka Clara u osnovi grafički dizajner ta profesionalna pozadina jasno se ogleda i u njenoj Kaleido kolekciji za HAY. Intuitivno kombinovanje boja i oblika stvorilo je idealan geometrijski set vedrih modernih tonova. Ovi čelični aksesoari mogu se u bezbroj mašrovitih kombinacija spajati međusobno ili kupiti kao individualni komadi, svakako će biti vizuelno osveženje u svakom domu.

24€ 
- 72€
Dizajn  /  Clara von Zweigbergk
Kaleido
Kaleido
Kaleido
Kaleido
Kaleido
Kaleido
Materijali

Bojeni čelik

Boje

Sada dostupno u velikom broju novih boja i kombinacija

Dimenzije

Kaleido poslužavnici dostupni su u čak 5 različitih dimenzija - XS,S,M,L i XL, najmanja dimnezija je 17x11cm a najveći 45x39cm

Kaleido
Clara von Zweigbergk

Clara von Zweigbergk

Clara je grafički dizajner i kreativni direktor iz Stokholma. Studirala je na von Beckmans School of Design u rodnom gradu i Art Centre College of Design u SAD-u. Ima mnogo iskustva u radu sa marketinškim agencijama i multidisciplinarnim dizajnerskim studijima. Nakon perioda rada u Milanu vratila se u Švedsku gde otvara sopstveni dizajn studio. Njen rad već je dobio internacionalna priznanja, kao i brojne nagrade u svetu dizajna. Kao dizajnera odlikuju je jednostavnost, balans i izuzetan osećaj za boje. Za poznati danski brend Hay dizajnirala je Kaleido, Playing Cards, Ellipse Tray, Pocket Mirror, Paper Bin, Measure i Iris kolekciju.